Skip to main content

30 alumnes participen a les Jornades d’Estudiants de Medicina de Catalunya a Vic

30 alumnes participen a les Jornades d’Estudiants de Medicina de Catalunya a Vic

  • L’alcaldessa de Vic, Anna Erra, va presidir l’acte acompanyada de la consellera de Salut, Alba Vergés, en la seva primera visita institucional a l’Ajuntament de Vic

La consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, va participar el divendres passat a la Sala de la Columna en l’acte de benvinguda de les Jornades d’Estudiants de Medicina de Catalunya (JEMCAT), en un acte organitzat per l’Associació d’Estudiants de Medicina de la UVic-UCC. 

L’acte, presidit per l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, i el president de la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS), Josep Arimany, va reunir uns quaranta estudiants de Medicina de les diverses facultats que hi ha a Catalunya, inclosa la de Vic. Tant Vergés com Erra van posar en valor la Facultat de Medicina de Vic, on s’està formant la segona promoció.

La consellera de Salut va signar el llibre d’honor acompanyada de l’alcaldessa, la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, i regidors i regidores del consistori.

Les JEMCAT són unes jornades que reuneixen estudiants de Medicina de tot Catalunya per parlar sobre la carrera i debatre sobre els temes relacionats amb el món mèdic i la salut que afecten també els estudiants. Enguany s'ha celebrat la XXVII edició durant els dies 29, 30 i 31 de març, un espai on els estudiants es poden platejar problemes i buscar solucions de manera conjunta.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte