Skip to main content

Admissions

Tràmits d'admissions

La Facultat de Medicina de la UVic-UCC disposa de dues vies d'accés: la preinscripció universitària i l'accés directe mitjançant el reconeixement de crèdits d'estudis previs (mínim de 30 ECTS). Els estudiants que accedeixen a través de preinscripció i que tenen estudis universitaris previs, poden sol·licitar el reconeixement de crèdits.

Descripció del tràmitSol·licitud de l’estudi de reconeixement de crèdits d’estudis previs cursats en altres facultats o universitats.
Qui el pot demanar?Qualsevol persona física que vulgui cursar estudis oficials a la Facultat de Medicina.
Nombre de places ofertes i criteris de baremació
 • Consulta la informació aquí
Quan es pot demanar?
ConvocatòriaInici termini
presentació sol·licitud
Fi termini
presentació sol·licitud
ResolucióMatrícula
1a Ordinària8/04/202430/04/20243/06/202417/06/2024 al 18/06/2024
2a Ordinària10/06/202401/07/202412/07/202419/07/2024 al 22/07/2024
3r Ordinària22/07/202415/09/202420/09/202430/09/2024

 

Documentació que cal presentar
 • Document d'identificació: DNI o passaport per estrangers. 
 • Certificat acadèmic personal en el qual figurin les assignatures aprovades amb les qualificacions. 
  • En els estudis de grau adscrits a una branca de coneixement hi ha de constar la branca de coneixement a què pertanyen els estudis d'origen, la branca de coneixement i la matèria de les assignatures de formació bàsica i la tipologia de les assignatures. (Aquest requisit no és necessari per als estudis de la UVic-UCC.) 

  • En els estudis de grau adaptats al nou Reial decret 822/2021, de 28 de setembre, hi ha de constar l'àmbit de coneixement a què pertanyen els estudis d'origen, l'àmbit de coneixement de les assignatures de formació bàsica i la tipologia de les assignatures.

 • Pla d'estudis, amb el segell del centre d'origen corresponent. (Aquest document no és necessari per als estudis de la UVic-UCC.) 
 • Programes de les assignatures, amb el segell del centre d'origen, en els quals cal que hi figurin el contingut i el nombre de crèdits. En el cas dels estudis de grau cal que també hi constin les competències i coneixements que se superin en cada assignatura. (Aquest document no és necessari per als estudis de la UVic-UCC).

 • Els estudiants estrangers també han de presentar: 
  • Document de conversió de notes. En cas d'haver fet estudis en universitats de fora de la UE cal presentar el document de  conversió de notes del Ministeri d'Educació i Formació Professional. 
  • En cas d'haver fet estudis estrangers oficials, un document de certificació que acrediti aquesta oficialitat.

 

IMPORTANT: Tota la documentació ha de ser original.

Canal de tramitació
 • Telemàticament a través del Campus Virtual de la UVic-UCC. Si no tens un compte d’usuari actiu, accedeix al formulari  Registra’m per crear-ne un de nou.. 
 • Des del Campus Virtual, podràs accedir a Tràmits i clicar a “Reconeixement de crèdits: accés” i efectuar el pagament de la taxa corresponent. Hauràs d’estar atent a les notificacions que rebis en el teu correu electrònic.
Lliurament

Les resolucions individuals s'adjuntaran al mateix espai de sol·licitud.

Resolució de la 1a convocatòria ordinària 

Per a més informació del tràmit consulta l’apartat Reconeixement de crèdits per a l'accés | UVic.

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte