Skip to main content

Solanich Moreno, Xavier

No image
Categoria professorat
Associat
Docència
Professor de l’assignatura d'Exploració i Pràctica Clínica
Especialitat
  • Medicina Interna
  • Malalties autoimmunes, autoinflamatòries i immunodeficiències 
Currículum breu

Metge internista amb plaça estatutària al Servei de Medicina Interna de l'Hospital Universitari de Bellvitge (HUB). El seu treball assistencial, docent i investigador s'ha centrat en l'estudi i el tractament de defectes immunitaris (immunodeficiències, malalties autoimmunes i autoinflamatòries).

Màster oficial en Immunologia Avançada (UB/UAB). Coordinador de la Unitat d'Immunodeficiències Primàries de l'Adult (UFIPA) de l'HUB des del 2014, que el 2020 va ser acreditada pel CatSalut com una de les tres Unitats d'Expertesa Clínica (UEC) en immunodeficiències primàries de Catalunya. 

Màster oficial en malalties autoimmunes (UB) i membre de la Unitat Funcional de Malalties Autoimmunes i Sistèmiques (UFMAS) de l'HUB des de 2010. Atén pacients amb malalties autoimmunes sistèmiques, sobretot vasculitis, periaortitis / fibrosi retroperitoneal, IgG4-RD i uveitis.

Investigador a l'Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL). Autor de més de seixanta publicacions a revistes indexades. Ha obtingut finançament competitiu de diferents organismes públics i privats, i ha participat com a investigador principal en diversos assaigs clínics.

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte