Una setantena d'alumnes participen a la Jornada Fundació Puigvert UVic-UCC

Imatge de la Jornada Fundació Puigvert

Una setantena d'alumnes participen a la Jornada Fundació Puigvert UVic-UCC

La Jornada de la Fundació Puigvert per a estudiants de tercer de Medicina de la UVic-UCC i coordinada per Joan Manuel Díaz, Lluís Girado i Francisco Sánchez-Martín, va comptar amb l’assistència de 70 alumnes. Aquesta activitat, que va tenir lloc el passat 16 de març, es va desenvolupar dins del marc de les pràctiques específiques de l’assignatura SPPE III (Nefrourologia). L’any passat no es va poder dur a terme per l’estat d’alarma i enguany s'ha fet de forma virtual.

La Jornada va constar de diverses activitats, en forma de videogravacions o de presentacions en directe. Les videogravacions van acostar als alumnes a la pràctica assistencial diària dels Serveis d’Urologia (cistoscòpia, quiròfan, litotrípsia extracorpòria) i de Nefrologia (trasplantament renal) d’un centre altament especialitzat en les malalties del ronyó i de les vies urinàries.

Les presentacions en directe que es van fer van tractar els temes de l’afèresi terapèutica, el fracàs renal agut en el pacient crític, el futur de la cirurgia en videoclips i les innovacions en tumor vesical.

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte