Skip to main content

Una dotzena d'estudiants de Medicina es posen la bata en cinc CAP de l’ICS a Osona per prendre contacte amb l’atenció primària

Estrenem la bata a Osona

Una dotzena d'estudiants de Medicina es posen la bata en cinc CAP de l’ICS a Osona per prendre contacte amb l’atenció primària

  • La jornada, adreçada als estudiants de primer, es repetirà dos cops més durant el curs

Els nous estudiants de primer grau de Medicina de la UVic-UCC s’han posat la bata ahir a diferents centres d’atenció primària, sociosanitaris i hospitalaris d’Osona. A Osona, l’Institut Català de la Salut ha acollit una dotzena d’estudiants en cinc equips d’atenció primària: Vic Nord, Manlleu, La Vall del Ges (Torelló), Santa Eugènia de Berga i Tona.

L’objectiu de la jornada és que els estudiants prenguin contacte amb l’atenció primària. Després d’una sessió d’acollida conjunta, els alumnes s’han distribuït en diferents grups que han visitat els CAP per veure-hi, de primera mà, com funciona una consulta d’atenció primària, de quines instal·lacions i equipaments disposen els centres, quins són els motius de consulta més habituals, com s’atenen els pacients, etc.

Durant el curs, els estudiants faran dues noves visites als centres d’atenció primària: una el mes de gener i la darrera, l’abril. D’aquesta manera, els joves hauran compartit amb professionals d’atenció primària tres jornades de treball, que els hauran servit per prendre contacte i conèixer més de prop aquest servei assistencial.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte