Skip to main content

Un total de 176 persones assisteixen a la Jornada de Portes Obertes presencial de la Facultat de Medicina

Jornada de Portes Obertes presencial que es va fer el 23 de març

Un total de 176 persones assisteixen a la Jornada de Portes Obertes presencial de la Facultat de Medicina

La Jornada de Portes Obertes presencial que es va fer a la Facultat de Medicina el passat 23 de març va comptar amb una assistència de públic total de 176 persones, un 126 % més que l’any anterior, quan hi van passar 78 persones  i una xifra molt superior als 21 visitants de l’any 2022.

En concret, aquest any per al grau en Medicina hi va haver 87 persones interessades (un 93 % més que l’any 2023) i per al grau en Odontologia, 77 (un 141 % més). També cal destacar que per primera vegada hi va haver 10 persones que van interessar-se per ambdues titulacions (Medicina i Odontologia). En el cas d’Audiologia General també hi va haver diversos visitants que es van interessar específicament per a aquests estudis, que en aquell moment s’oferien com a grau propi i que ara ja estan reconeguts com a oficials.

En el transcurs de la Jornada de Portes Obertes, els estudiants i les seves famílies van poder visitar les instal·lacions de la Facultat de Medicina, inclosos alguns dels nous espais que s'han creat amb la darrera rehabilitació de l'edifici de Can Baumann com ara el laboratori audiològic AudioLab, les aules, els espais comuns i l'equipament tecnològic que s'utilitza per a la docència. A més a més, també van poder conèixer de primera mà el pla d'estudis i el mètode docent dels graus en Medicina, Odontologia i Audiologia General. Els visitants van rebre la informació en sessions comunes a càrrec de professorat i del mateix degà de la facultat, Roberto Elosua, i també en atencions individualitzades. Alguns estudiants també van participar en la jornada explicant qüestions de caràcter més pràctic.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte