Skip to main content

Presentació dels 21 nous metges i infermeres que es formaran com a especialistes a Osona

Presentació dels 21 nous metges i infermeres que es formaran com a especialistes a Osona

Aquest dijous 30 de maig, a les 13:00 h, se celebrarà a l’Hospital Universitari de Vic l’acte de presentació dels nous metges i infermeres residents que comencen la seva formació com a especialistes als hospitals i centres sanitaris d’Osona.

Procedents de la convocatòria 2018-19, s’incorporen al Consorci Hospitalari de Vic sis metges, que es formaran respectivament en les especialitats de Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu (1), Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (1), Geriatria (2), Psiquiatria (1) i Medicina Interna (1); i dues infermeres en l’especialitat de Ginecologia i Obstetrícia (llevadores). Alhora, també s’incorporen onze metges i dues infermeres que es formaran com a especialistes en Atenció Familiar i Comunitària entre els centres d’atenció primària de la comarca i l’Hospital Universitari de Vic. Onze d’ells estaran adscrits a la Unitat Docent de la Catalunya Central, de l’Institut Català de la Salut, i els altres dos a ACEBA (que agrupa els CAP gestionats per entitats de base associativa).

Aquest últim curs acadèmic, el Consorci Hospitalari de Vic ha format un total de 27 metges interns residents (MIR) i quatre llevadores internes residents (LLIR) i ha col·laborat en la formació com a especialistes en Atenció Familiar i Comunitària d’uns altres 36 metges i cinc infermeres.

L’acte, dirigit per la directora de Transferència de Coneixement del CHV, Dra. Núria Roger, i la cap d’estudis, Dra. Susanna Vilaseca, estarà obert al públic i als mitjans de comunicació.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte