Skip to main content

Pere Bonet lidera l’assemblea anual del Clúster de Salut Mental de Catalunya

Pere Bonet lidera l’assemblea anual del Clúster de Salut Mental de Catalunya

El director executiu de la Càtedra de Salut Mental de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i la Fundació Althaia, Pere Bonet, va presidir el passat 22 de setembre l’assemblea anual de Clúster en Salut Mental de Catalunya, d’on n’és també president. Hi van participar 46 dels 65 socis del Clúster i aquest any, degut a la pandèmia de la covid-19, ho van fer en format híbrid: en un plató a la seu del Clúster, localitzat al Palau Marianao de Sant Boi del Llobregat i paral·lelament per teleconferència.

A l’assemblea s’hi van debatre aspectes relacionats amb la innovació tecnològica en salut mental, amb les intervencions i testimonis del The Collidere Mobile World Capital Barcelona, el projecte mental XR i el projecte d’Innovació Competitiva INMENS, de la Fundació Ampans i Amalgama7. D’altra banda, s’hi van presentar el balanç econòmic de l’agrupació, i el seu Pla Estratègic 2019-2023 que gràcies al treball conjunt dels associats, permet optar a projectes de l’Estat Espanyol subvencionat per les associacions d’innovació empresarial.

El Clúster de Salut Mental, que agrupa diverses associacions de l’àmbit sanitari, empresarial, científic, social, tecnològic i docent, busca donar un suport integral a totes les persones que pateixen trastorns del sistema nerviós al llarg de la vida. Aquesta constant col·laboració publico-privada permet a l’organització servir d’exemple en el proper Congrés Mundial d’Hospitals. En aquesta ocasió, la UVic-UCC va estar representada pel mateix Dr. Bonet acompanyat del Dr. Salvador Simó, adjunt a la càtedra de Salut Mental i coordinador del Grup de Recerca en Salut Mental i Innovació Social (SaMIS)

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte