Skip to main content

Nova jornada "Actualització sobre la infecció per VIH i la pandèmia de covid-19", el 26 de maig

Un metge i un pacient en una consulta

Nova jornada "Actualització sobre la infecció per VIH i la pandèmia de covid-19", el 26 de maig

En el marc dels actes de la Universitat d’Estiu de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), el proper 26 de maig tindrà lloc una nova edició de la jornada “Actualització sobre la infecció per VIH i la pandèmia de covid-19”, organitzada per la UVic-UCC, la Càtedra de Malalties Infeccioses i Immunitat de la UVic-UCC, IrsiCaixa i la Fundació Lluita contra la sida i les malalties infeccioses. En aquesta ocasió, la jornada estarà centrada en les similituds i diferències entre les dues pandèmies (VIH i SARS-COV-2) i es farà a la sala d’actes d’Althaia-Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, de 15 a 18 hores. Per poder participar a la jornada, que és gratuïta, cal fer la inscripció prèvia en aquest enllaç.

El programa d’actes d’enguany començarà a partir de les 14 h amb les acreditacions i un aperitiu de benvinguda. Tot seguit, a les 15 h, hi haurà una presentació de la jornada a càrrec del Dr. Ramon Pujol, degà de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC, i de la Dra. Eugènia Negredo, de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (HUGTIP). La jornada es dividirà en dos blocs. Al primer bloc d’intervencions, moderat per la Dra. Ingrid Vilaró (Consorci Hospitalari de Vic), s’exposaran diversos temes com ara la virologia, amb el Dr. Javier Martínez-Picado (ICREA-IrsiCaixa); la immunologia, amb el Dr. Julià Blanco (IGTP-IrsiCaixa), i els problemes clínics actuals amb la Dra. Lourdes Mateu (HUGTIP). Aquest bloc es tancarà amb una discussió en comú de tots els assistents.

A les 16.40 h, aproximadament, començarà el segon bloc de la jornada, moderat pel Dr. Rafel Pérez (Althaia). En aquest apartat el Dr. Roger Paredes (HUGTiP) parlarà d’estratègies de tractament; la Dra. Beatriz Mothe (HUGTiP) farà una exposició sobre les vacunes; i finalment el Dr. Bonaventura Clotet (HUGTiP i professor de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC) se centrarà en la situació global actual. El segon bloc i la jornada també es clourà amb un torn obert de discussió en comú.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte