Skip to main content

Nova edició de les reunions interhospitalàries en línia #ResisCirugía

Sessió de cirurgia

Nova edició de les reunions interhospitalàries en línia #ResisCirugía

Per tal d’actualitzar els coneixements sobre cirurgia general i de l’aparell digestiu, així com també sobre les especialitats afins, Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa presenta una nova edició de les reunions interhospitalàries en línia #ResisCirugía. Les sessions començaran aquest dijous 23 de setembre, amb el tema “Prehabilitar, optimitzar, ERAS: ¿Es posible en cirugía de urgències?,¿Mejorarían nuestros resultados?”, que tindrà com a ponent principal Aitor Landaluce, adjunt a cirurgia general i coloproctologia de l’Hospital Urduliz (Biscaia). Totes les reunions previstes, fins al 16 de desembre, es faran en dijous alterns via Zoom a les 17 h. Pot inscriure's a les sessions tot l'alumnat de la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), però està especialment recomanat per als estudiants de 3r, 4t i 5è curs. Per participar-hi cal inscripció prèvia a resisciralthaia@gmail.com i a través de l'enllaç que es difondrà per xarxes socials.

Les sessions #ResisCirugía estan dirigides sobretot a residents (MIR) i a especialistes de cirurgia general i de l’aparell digestiu. Els seus objectius són ampliar i completar la formació tradicional d’aquests professionals, promoure la difusió dels coneixements i avenços en aquests camps, i incentivar la interacció entre residents i adjunts de diferents hospitals de l’Estat espanyol i l’estranger, entre altres.

Aquesta activitat científica, està avalada per l’Asociación Española de Cirujanos, la Facultat de Medicina de la UVic-UCC, la Societat Catalana de Cirurgia, la Societat Catalana d’Endoscòpia Digestiva Mèdico-Quirúrgica i la Sociedad Española de Investigaciones Quirúrgicas.

Tota la informació sobre les sessions #ResisCirugía i la programació completa del trimestre ja està disponible.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte