Skip to main content

Nous descomptes de la plataforma UVals per a la comunitat universitària

Descomptes UVals

Nous descomptes de la plataforma UVals per a la comunitat universitària

En el marc de la plataforma UVals, des de l'UHub i amb motiu de no poder celebrar un any més el Campus Market que tenia lloc en aquestes dates, s’ha elaborat un talonari amb vals descompte exclusius per a la comunitat universitària. Ahir se'n van entregar en un stand al hall de l'edifici F de Miramarges i avui, 5 de maig, es repetirà l'acció a la recepció de Torre dels Frares durant el matí. 

En què consisteix?

Es tracta d'un talonari de vals descompte per als membres de la UVic-UCC en el qual hi participen fins a 28 comerços i empreses col·laboradores. Durant els mesos de maig i juny aprofita'ls, fes-los servir als diversos comerços i entraràs en el sorteig d'un ordinador portàtil i un pack de productes UVic.

Com funciona?

  • Utilitza el val descompte* escollit i mostra la TUI (Targeta Universitària Intel·ligent). Per poder fer ús del val és imprescindible que t'identifiquis com a membre de la comunitat universitària de la UVic-UCC.
  • Emplena la butlleta que trobaràs al dors del val amb les teves dades.
  • Entrega-la al personal de l'establiment.

* Important: consulta les condicions específiques de cada promoció. Tens temps de participar-hi fins al 30 de juny de 2021.

On puc trobar els talonaris?

  • A les recepcions dels edificis del campus Vic.
  • A les secretaries de les facultats.
  • A les biblioteques de Miramarges i Torre dels Frares.
  • A les instal·lacions dels establiments col·laboradors.
  • A l'UHub, el Servei a la Comunitat Universitària (Carrer Sagrada Família, 7. Edifici F de Miramarges. Planta baixa, al costat de recepció).

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte