Skip to main content

Marta Torrens, professora de la Facultat de Medicina, rep el Premi EUFAS EAR 2020

Dra. Marta Torrens

Marta Torrens, professora de la Facultat de Medicina, rep el Premi EUFAS EAR 2020

La Dra. Marta Torrens, responsable del Procés d’Addiccions de l’Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions de l’Hospital del Mar (INAD), coordinadora del grup de recerca en Addiccions de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques, i professora de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC, ha guanyat el Premi EUFAS EAR 2020. El premi, atorgat per l’European Federation of Addiction Societies (EUFAS) i la revista European Addiction Research, ha reconegut la contribució de Torrens en l’àmbit de la recerca en addiccions a Europa.

El guardó EUFAS EAR s’atorga des de l’any 2016 a professionals que han destacat en el camp de la recerca en addicions. El comitè del guardó va considerar que la tasca de Torrens, amb més de 200 articles de gran qualitat publicats en revistes internacionals, ha contribuït de forma substancial a l’avenç en la investigació translacional en aquesta temàtica. El jurat també va destacar que el treball de Torrens estat clau en la introducció de diversos instruments i escales per a diagnosticar i avaluar la patologia dual. La responsable del Procés d’Addicions de l’Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions de l’Hospital del Mar ha participat en nombroses conferències i cursos nacionals i internacionals sobre bones pràctiques en el tractament clínic de les addiccions. Ha col·laborat amb organitzacions internacionals com l’Organització Mundial de la Salut (OMS), l’Oficina de les Nacions Unides contra les Drogues i el Crim (UNODC) i l’Observatori Europeu de les Drogues i les Drogaddiccions.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte