Skip to main content

Les sol·licituds de les beques del Ministeri s’avancen al 30 de març

Estudiants de la UVic-UCC

Les sol·licituds de les beques del Ministeri s’avancen al 30 de març

Amb vista al curs 2022-2023 el Ministeri d’Educació i Formació Professional ha canviat el funcionament de les seves beques amb l’objectiu que els estudiants puguin percebre abans els imports concedits. Prop de 1.500 estudiants de la UVic-UCC gaudeixen d’aquesta beca del Ministeri, xifra que representa un 60% de les beques sol·licitades.

Si fins ara l’estudiant sol·licitava la beca durant el mes d’agost o setembre, enguany el període de sol·licitud s’ha avançat des del 30 de març fins al 12 de maig. Aquesta mesura afecta tant als estudiants que en aquests moments ja es troben cursant estudis a la UVic, com als que ho faran en el futur i que ara es troben fent batxillerat o CFGS. En aquest cas, hauran de demanar la beca encara que no sàpiguen si tindran plaça.

La sol·licitud  es podrà fer digitalment a través del portal del Ministeri. A diferència dels anys anteriors, durant el mes de setembre l’estudiant de nou accés podrà entrar i modificar les seves dades acadèmiques, i així especificar a quin grau i a quina universitat estarà estudiant realment. Per a més informació, es pot consultar aquí.

La resta de beques pròpies obriran convocatòria més endavant.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte