Skip to main content

La UVic-UCC, la Facultat de Medicina i ITA Clínic BCN ofereixen el Màster en Intervenció en Adolescents amb Trastorns de Conducta

Màster en Intervenció en adolescents amb trastorns de conducta

La UVic-UCC, la Facultat de Medicina i ITA Clínic BCN ofereixen el Màster en Intervenció en Adolescents amb Trastorns de Conducta

La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), la Facultat de Medicina (Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut) i ITA Clínic BCN, xarxa integrada per recursos especialitzats en el tractament de diferents trastorns, ofereixen per al nou curs 2021-2022 la primera edició del Màster en Intervenció en Adolescents amb Trastorns de Conducta, en virtut d’un conveni signat entre les tres parts. El programa té per objectiu dotar l’alumnat del coneixement teòric, tècnic i científic necessari per desenvolupar amb solvència i tractar des d’un punt de vista interdisciplinari els diferents trastorns de conducta.

Entre els objectius d’aprenentatge del Màster hi ha conèixer les tècniques d’intervenció individual, les intervencions eficaces en el fracàs escolar, les intervencions familiars, grupals i rehabilitadores, els tractaments psicofarmacològics i conèixer les aportacions recents de les neurociències. El Màster combinarà el format presencial i el format en línia, i els entrenaments pràctics es faran en entorns reals dels centres d'ITA Clínic BCN.

El Màster, que començarà l’octubre de 2021 i acabarà el juny de 2022, compta amb un equip de professorat que combina científics reconeguts en l’estudi d’aquestes patologies amb professionals de dilatada experiència en el tractament. Els directors del Màster són Àlex Dencàs, coordinador clínic de trastorns de conducta del Grup ITA, i el Dr. Pere Bonet, metge especialista en Psiquiatria i director executiu de la Càtedra de Salut Mental de la UVic-UCC.

Aquest programa formatiu es dirigeix a llicenciats o graduats en Psicologia, Medicina, Educació Social, Treballs Socials i Psicopedagogia que vulguin completar o ampliar la seva formació o perfil professional.

 

 

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte