La UVic-UCC, la Facultat de Medicina i ITA Clínic BCN ofereixen el Màster en Intervenció en Adolescents amb Trastorns de Conducta

Màster en Intervenció en adolescents amb trastorns de conducta

La UVic-UCC, la Facultat de Medicina i ITA Clínic BCN ofereixen el Màster en Intervenció en Adolescents amb Trastorns de Conducta

La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), la Facultat de Medicina (Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut) i ITA Clínic BCN, xarxa integrada per recursos especialitzats en el tractament de diferents trastorns, ofereixen per al nou curs 2021-2022 la primera edició del Màster en Intervenció en Adolescents amb Trastorns de Conducta, en virtut d’un conveni signat entre les tres parts. El programa té per objectiu dotar l’alumnat del coneixement teòric, tècnic i científic necessari per desenvolupar amb solvència i tractar des d’un punt de vista interdisciplinari els diferents trastorns de conducta.

Entre els objectius d’aprenentatge del Màster hi ha conèixer les tècniques d’intervenció individual, les intervencions eficaces en el fracàs escolar, les intervencions familiars, grupals i rehabilitadores, els tractaments psicofarmacològics i conèixer les aportacions recents de les neurociències. El Màster combinarà el format presencial i el format en línia, i els entrenaments pràctics es faran en entorns reals dels centres d'ITA Clínic BCN.

El Màster, que començarà l’octubre de 2021 i acabarà el juny de 2022, compta amb un equip de professorat que combina científics reconeguts en l’estudi d’aquestes patologies amb professionals de dilatada experiència en el tractament. Els directors del Màster són Àlex Dencàs, coordinador clínic de trastorns de conducta del Grup ITA, i el Dr. Pere Bonet, metge especialista en Psiquiatria i director executiu de la Càtedra de Salut Mental de la UVic-UCC.

Aquest programa formatiu es dirigeix a llicenciats o graduats en Psicologia, Medicina, Educació Social, Treballs Socials i Psicopedagogia que vulguin completar o ampliar la seva formació o perfil professional.

 

 

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte