La UVic-UCC, la Facultat de Medicina i Asepeyo signen un conveni de cooperació educativa per col·laborar en la formació de l’estudiantat

Signatura del conveni amb Asepeyo

La UVic-UCC, la Facultat de Medicina i Asepeyo signen un conveni de cooperació educativa per col·laborar en la formació de l’estudiantat

El rector de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), Josep Eladi Baños; el president de la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS), entitat titular de la Facultat de Medicina, Josep Arimany; i el director-gerent d’Asepeyo, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social núm. 151, Alejandro Iñareta, van formalitzar divendres la signatura d’un conveni de col·laboració per a la formació de l’estudiantat de la UVic-UCC. El conveni regula la col·laboració entre la UVic-UCC i Asepeyo per tal que els i les estudiants d’aquesta universitat puguin realitzar pràctiques acadèmiques externes, curriculars o extracurriculars, i treballs de fi de grau o de fi de màster a Asepeyo.

Aquest conveni tindrà vigència des del moment de la seva signatura i, per tant, l’estudiantat de la UVic-UCC dels àmbits de les Ciències de la Salut en general, i en particular dels estudis de Medicina, Fisioteràpia o Teràpia Ocupacional, entre altres, ja podran sol·licitar fer les seves pràctiques a Asepeyo a partir del proper curs 2021-22. Les pràctiques se centraran en l’àmbit de la salut laboral i estaran adreçades als estudiants de diferents graus. L’àmbit de la salut laboral esdevé una prioritat de la salut pública i de la formació de molts estudiants de la UVic-UCC. Per a la realització de les pràctiques externes s’assignarà a cada alumne/a un tutor/a de l’entitat col·laboradora i un tutor o tutora de la Universitat, que vetllaran pel desenvolupament formatiu de l’estudiant.

Josep Eladi Baños, rector de la UVic-UCC, va defensar que aquest conveni en l’àmbit de la recerca i la transferència del coneixement “és una mostra del valor que aquesta Universitat dona a la salut laboral i als estudis que la promouen i hi aprofundeixen”. Josep Arimany, president de la FESS, va comentar que el conveni “serà molt positiu no només per a la Facultat de Medicina sinó també per al món sanitari en general” i va destacar el fort arrelament que Asepeyo té a la ciutat de Vic i la comarca d’Osona pel suport que dona a moltes de les empreses de la zona. Finalment, el director-gerent d’Asepeyo Alejandro Iñareta, també va expressar que l’àmbit geogràfic de Vic té una importància especial per la mútua i que la voluntat d’aquesta “és estar vinculats amb les institucions més representatives del territori i la UVic-UCC n’és una”.

Descomptes en formació

En virtut d’aquest conveni, el personal d’Asepeyo, com a entitat col·laboradora, es podrà beneficiar de diversos avantatges oferts per la UVic-UCC i la Facultat de Medicina. Entre aquestes figura un 10% de descompte en la matrícula de formació de postgrau, màster, formació contínua, cursos de l’Escola d’Idiomes, seminaris, tallers, jornades, congressos i lloguer d’espais a la UVic-UCC i a la Facultat de Medicina.

Entre els beneficis acordats també hi ha la participació gratuïta en jornades específiques per a tutors externs, l’accés al fons documental de la Biblioteca de la UVic-UCC i el reconeixement com a entitat col·laboradora.

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte