Skip to main content

La UVic-UCC i l’Instituto Universitario Italiano de Rosario (Argentina) signen un conveni de col·laboració internacional

Visita del rector de l'Instituto Universitario Italiano de Rosario, Argentina a la Facultat de Medicina

La UVic-UCC i l’Instituto Universitario Italiano de Rosario (Argentina) signen un conveni de col·laboració internacional

La UVic-UCC i l’Instituto Universitario Italiano de Rosario (Argentina) han signat un conveni de col·laboració internacional que s’iniciarà amb la mobilitat per a estades de pràctiques dels estudiants de la Facultat de Medicina i que posteriorment es podrà anar ampliant. En virtut d’aquest conveni, signat dimarts a la tarda a la Facultat de Medicina, els estudiants de la UVic-UCC podran anar a fer pràctiques a l’hospital universitari de l’Instituto Universitario Italiano de Rosario i els estudiants d’aquest centre podran venir a fer pràctiques a Catalunya.

La signatura del conveni va anar a càrrec del rector de la UVic-UCC, Josep Eladi Baños, i del rector de l’Instituto Universitario Italiano de Rosario, Mario A. Secchi. A la trobada institucional també hi va assistir el degà de la Facultat de Medicina, Roberto Elosua, la coordinadora de Relacions Internacionals de la Facultat, Anna Moreno, i la delegada del rector de l’Instituto Universitario Italiano de Rosario i de l’Àrea de Relacions Internacionals davant la Comunitat Europea, Melisa A. Secchi.

A banda de la signatura del conveni es va fer una visita per les instal·lacions de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC i, posteriorment, la delegació argentina va traslladar-se a l’Hospital Universitari de Vic per veure les instal·lacions. Allà van ser rebuts per la Dra. Núria Roger, directora de transferència de coneixement del CHV i coordinadora de la Unitat Docent Territorial Vic de la Facultat de Medicina.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte