Skip to main content

La Unitat Docent Territorial de Manresa s'inaugurarà el proper 2 de desembre

Unitat Docent Territorial de Manresa

La Unitat Docent Territorial de Manresa s'inaugurarà el proper 2 de desembre

Coincidint amb l’inici d’aquest curs acadèmic, la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ha posat en marxa la seva Unitat Docent Territorial a Manresa. Aquest curs un total de 31 alumnes de tercer curs del grau en Medicina fan classe en aquestes noves instal·lacions, ubicades a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa de la Fundació Althaia.

Per inaugurar el nou equipament, el proper dilluns 2 de desembre (16.00h) tindrà lloc una visita guiada per les instal·lacions de la Unitat Docent a càrrec del seu coordinador, el Dr. Jordi Aligué, professor de la Facultat i metge de la Unitat de Geriatria d’Aguts del servei de Medicina Interna a Althaia.

L’acte estarà presidit per Valentí Junyent, alcalde de Manresa i president del Patronat de la Fundació Althaia, i hi participaran el president de la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS), Josep Arimany, i la seva directora general, Marina Geli, el rector de la UVic-UCC, Josep-Eladi Baños, així com el degà de la Facultat de Medicina, Ramon Pujol.    

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte