La primera Jornada de Portes Obertes ‘online’ de la Facultat de Medicina, al campus Manresa

Imatge JPO Manresa

La primera Jornada de Portes Obertes ‘online’ de la Facultat de Medicina, al campus Manresa

Més de quaranta persones i les seves famílies van participar dissabte passat a la primera Jornada de Portes Obertes d’aquest any de la Facultat de Medicina, la corresponent al campus Manresa, que arran de l’emergència sanitària per Covid-19 es va fer en format digital. Durant dues hores, representants de la Facultat van explicar a estudiants que es plantegen estudiar aquest grau l’any que ve, com és fer-ho a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

La presentació la van dur a terme la degana de la Facultat de Ciències d’UManresa, Carlota Riera, la responsable de la secretaria de la Facultat, Natàlia Casals, i l’estudiant de tercer curs de Medicina Núria Estarlich. Entre totes, van explicar els trets diferencials del grau i la metodologia que el caracteritza, així com la naturalesa de les pràctiques que s’hi duen a terme i els centres sanitaris on es poden realitzar. També van donar detalls del procés de preinscripció i de matrícula així com del model UVic, tant des del punt de vista de la institució com de l’alumnat.

Aquesta va ser la primera de les dues jornades de portes obertes de la Facultat. La segona, el proper 6 de juny, a les 10 del matí, es farà també en format online des del campus Vic. Les persones interessades ja s’hi poden inscriure a través d’aquest enllaç. També poden apuntar-se a sessions generals sobre el funcionament i els serveis de la Universitat, com ara els preus, les beques, el transport, l’allotjament i l’orientació professional, o bé sol·licitar atenció personalitzada aquí.

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte