Skip to main content

La primera Jornada de Portes Obertes ‘online’ de la Facultat de Medicina, al campus Manresa

Imatge JPO Manresa

La primera Jornada de Portes Obertes ‘online’ de la Facultat de Medicina, al campus Manresa

Més de quaranta persones i les seves famílies van participar dissabte passat a la primera Jornada de Portes Obertes d’aquest any de la Facultat de Medicina, la corresponent al campus Manresa, que arran de l’emergència sanitària per Covid-19 es va fer en format digital. Durant dues hores, representants de la Facultat van explicar a estudiants que es plantegen estudiar aquest grau l’any que ve, com és fer-ho a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

La presentació la van dur a terme la degana de la Facultat de Ciències d’UManresa, Carlota Riera, la responsable de la secretaria de la Facultat, Natàlia Casals, i l’estudiant de tercer curs de Medicina Núria Estarlich. Entre totes, van explicar els trets diferencials del grau i la metodologia que el caracteritza, així com la naturalesa de les pràctiques que s’hi duen a terme i els centres sanitaris on es poden realitzar. També van donar detalls del procés de preinscripció i de matrícula així com del model UVic, tant des del punt de vista de la institució com de l’alumnat.

Aquesta va ser la primera de les dues jornades de portes obertes de la Facultat. La segona, el proper 6 de juny, a les 10 del matí, es farà també en format online des del campus Vic. Les persones interessades ja s’hi poden inscriure a través d’aquest enllaç. També poden apuntar-se a sessions generals sobre el funcionament i els serveis de la Universitat, com ara els preus, les beques, el transport, l’allotjament i l’orientació professional, o bé sol·licitar atenció personalitzada aquí.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte