Skip to main content

La memòria d'UMedicina del curs 2021-2022 ja es pot consultar en línia

Memòria digital d'UVic-UCC del curs 2021-2022

La memòria d'UMedicina del curs 2021-2022 ja es pot consultar en línia

Ja es pot consultar la memòria d'UMedicina del curs 2021-2022, en el marc de la publicació de la Memòria del curs 2021-2022 de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), que recull, en format digital, la informació més rellevant d’aquest curs tant de la UVic-UCC com dels diferents campus de la Universitat, que figuren desglossats a la pestanya de cada centre: UVicUManresaUMedicina i UElisava.

La memòria d'UMedicina recull les fites més rellevants del curs passat desglossat en diferents apartats: Resum del curs -on es detalla l'activitat institucional, els nous càrrecs universitaris i l'activitat de docència i de recerca-, Docència -on hi ha una presentació del centre, dels estudis impartits, de les beques i ajuts a l'estudi i de la formació continua-, Persones -amb un resum de l'alumnat, el professorat i el personal d'administració i serveis-, Òrgans de govern -que recull els membres que formen part del Patronat, del Consell de Direcció i de la Comissió Executiva-, i Serveis Universitaris -on es resumeix l'activitat de l'Àrea de Comunicació Corporativa i Relacions Institucionals, de l'Àrea d'Innovació Docent i del Laboratori d'Anatomia Clínica i Virtual-.

Accés a la memòria de la UVic-UCC

Per facilitar un accés ràpid i ordenat a la informació, la memòria de la UVic-UCC s’estructura en diferents nivells. Així, la pàgina inicial inclou informació del conjunt de la UVic-UCC, com també l’accés als campus UVic, UManresa, UMedicina i UElisava. També recull la videomemòria del curs, a tall de resum audiovisual de l’any acadèmic, i una hemeroteca, on es poden consultar els números anteriors d’aquesta publicació i la memòria abreujada del curs 2021-2022. Enguany és el primer cop que la Facultat de Disseny i Enginyeria Elisava s’incorpora a aquest document, després que el 2021-2022 comencés a impartir formació en el marc de la UVic-UCC com a centre federat.

La memòria digital és un treball conjunt de totes les àrees i serveis de comunicació de les entitats federades, centralitzat per l’Àrea de Comunicació Corporativa i Relacions Institucionals de la UVic, sota la coordinació de la secretària general de la UVic-UCC, Anna Sabata. Ha estat confegida gràcies a la informació i els textos proporcionals pels  diversos centres, àrees i serveis de la Universitat.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte