Skip to main content

La Jornada de Portes Obertes virtual dona a conèixer els graus de la Facultat de Medicina

Estudiants del grau en Medicina de la Facultat

La Jornada de Portes Obertes virtual dona a conèixer els graus de la Facultat de Medicina

Per quart any consecutiu, la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), va oferir, ahir dimarts a la tarda, la Jornada de Portes Obertes en línia. L’objectiu de l’acte era informar i respondre qualsevol dubte o qüestió que volguessin plantejar els futurs estudiants sobre l’oferta de titulacions de la Facultat, tant l'actual (el grau en Medicina) com la futura (els graus en Odontologia i Audiologia General). En total, es van connectar virtualment a la sessió una vuitantena de persones.

Sobre el grau en Medicina es va explicar quin és el pla docent del grau i el model pedagògic que se segueix, com s’estructuren les assignatures, l’existència de les Unitats Docents Territorials de Vic i Manresa, quin és el pes que tenen les pràctiques i com es realitzen, quins programes de suport hi ha per a l’estudiant, etc. Pel que fa als nous graus en Odontologia i Audiologia General que s’oferiran properament, una oferta acadèmica que va despertar molt interès entre el públic, es va explicar la importància d’aquestes noves titulacions a la societat i la demanda que hi ha, com es plantejaran els estudis, quines característiques tindran, on s’impartiran, etc.

Durant la Jornada de Portes Obertes virtual també es va proporcionar informació general de caire més pràctic i de gran interès per als estudiants, com poden ser les vies d’accés als graus, el sistema de beques actual, els tràmits de preinscripció i matrícula que cal seguir i les convalidacions, entre altres.

La jornada va comptar amb la participació de Núria Obradors, cap d’Estudis de la Facultat de Medicina; Joan Manuel Díaz, coordinador del cicle clínic del grau en Medicina; i Olga Pedragosa, responsable d’Ordenació Acadèmica de la Facultat de Medicina; i Natàlia Barrés, estudiant de 5è curs del grau en Medicina. L’acte, conduït per Sergi Olivares, responsable de Comunicació Audiovisual de la Facultat, va finalitzar amb un torn obert de preguntes per a tots els assistents i la resolució de dubtes diversos, amb el suport de l’Àrea de Màrqueting de la UVic-UCC.

L’acte es va cloure recordant a totes les persones que es donarà més informació al Saló de l'Ensenyament, que es farà a Barcelona del 15 al 19 de març, i que el dissabte 25 de març tindrà lloc la Jornada de Portes Obertes presencial a la Facultat de Medicina (Can Baumann, Vic) perquè tothom que ho desitgi pugui informar-se i visitar les instal·lacions. A més a més, per a qualsevol dubte o qüestió, en qualsevol moment els estudiants o les seves famílies també poden utilitzar el servei d’atenció personalitzada.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte