Skip to main content

La Facultat de Medicina visita la Universitat SDU de Dinamarca, amb qui col·laborarà per al grau propi en Audiologia General

Roberto Elosua i Anna Moreno, en la visita a la Universitat SDU de Dinamarca

La Facultat de Medicina visita la Universitat SDU de Dinamarca, amb qui col·laborarà per al grau propi en Audiologia General

El degà de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC, Roberto Elosua, juntament amb la coordinadora de Relacions Internacionals, Anna Moreno, han viatjat aquesta setmana a Dinamarca, on han visitat la Syddansk Denmark Univeristy (SDU). En el marc d’aquesta visita, els representants de la Facultat de Medicina van reunir-se amb els responsables acadèmics del grau en Audiologia de la universitat danesa i van establir relacions de col·laboració per compartir coneixement i activitats docents col·laboratives en línia. Segons Elosua, “la col·laboració amb la Universitat SDU obre les portes a la internacionalització del grau propi en Audiologia General i consolida la xarxa amb universitats i centres de recerca d'Europa".

Durant la visita, Roberto Elosua i Anna Moreno van poder conèixer centres d’investigació de Dinamarca per establir relacions de col·laboració de recerca i d’intercanvi, de manera que estudiants del grau propi en Audiologia General de la UVic-UCC puguin anar allà a fer estades amb els grups de recerca monogràfics del grau en Audiologia de la SDU.

Aquesta visita s’emmarca en l’objectiu que té la Facultat de Medicina d’establir lligams amb els principals centres europeus i mundials de referència en l’àmbit de la formació en audiologia, i també de comptar amb l’expertesa de docents internacionals, amb vista a la posada en funcionament del grau propi en Audiologia General de la UVic-UCC el curs 2023-2024.
 

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte