Skip to main content

La Facultat de Medicina de la UVic-UCC, entre les 15 universitats de l’Estat amb el 100% d’aprovats a l’examen MIR

Jornada sobre l'experiència MIR

La Facultat de Medicina de la UVic-UCC, entre les 15 universitats de l’Estat amb el 100% d’aprovats a l’examen MIR

El 100% dels estudiants de la primera promoció del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) han aprovat l’examen a Metge Intern Resident (MIR) d’aquest any. Així, la UVic-UCC forma part de les 15 universitats de l’Estat espanyol (11 de públiques i 4 de privades, d’un total de 41) on tots els seus estudiants han superat la prova i, per tant, poden tenir una plaça com a metge resident. De fet, és la segona facultat de l’Estat  amb el percentatge més alt d’alumnes (98%) que tenen opcions d’escollir entre la majoria d’especialitats. 

Un dels principals trets diferencials de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC és promoure la transferència d’experiències relacionades amb el MIR. És per això que, el passat mes d’abril, es va organitzar la primera jornada sobre l’experiència a l’examen entre estudiants de diferents promocions, en el marc del Programa de Preparació pel MIR. 

Els bons resultats assolits per la primera promoció d’estudiants que s’han presentat a l’examen MIR s’exemplifiquen amb casos com ara el de l’estudiant Artur Aymar, que ha aconseguit la posició 58 entre els 13.966 opositors admesos de tot l’Estat espanyol.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte