La Facultat de Medicina de la UVic-UCC atorgarà 25 beques el curs que ve per pal·liar l’impacte econòmic de la Covid-19

La Facultat de Medicina de la UVic-UCC atorgarà 25 beques el curs que ve per pal·liar l’impacte econòmic de la Covid-19

La Facultat de Medicina de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) atorgarà el curs vinent, i de forma excepcional, un conjunt de 25 noves beques destinades a finançar part del cost de la matrícula de l’alumnat. Es tracta d’uns ajuts de 4.000 euros cadascun que es distribuiran entre l’estudiantat en funció de criteris de renda, i que la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS), l’entitat titular de la Facultat, ha aprovat per pal·liar l’impacte econòmic que la crisi de la Covid-19 ha pogut provocar en moltes famílies. 

Les beques Covid-19 s’afegeixen a altres mesures que la Facultat ja té instaurades. Cada any s’ofereixen 25 noves beques en funció de la renda a estudiants de primer curs, que un cop obtingudes es mantenen durant els sis anys de durada del grau. Es tracta d’uns paquets de beques compatibles amb les que, també amb criteris de renda, distribueix el Ministeri d’Educació i Formació Professional del govern espanyol. 

Premis als millors expedients
A la fi de cada curs acadèmic, la Facultat també atorga les Beques Talent, unes ajudes de 4.000 euros cadascuna als dos millors expedients acadèmics de cada nivell. En paral·lel, aquest any també s’ha estrenat un quart paquet de beques vinculades a la Pràctica Clínica, que reben els vuit millors expedients d’aquesta assignatura.

Les diferents beques disponibles per a alumnat de la Facultat de Medicina es poden consultar al web del centre, on també hi ha referenciades altres ajudes, com les corresponents al Fons Modolell-Calderó, de naturalesa social, que ofereix la UVic-UCC a tot el seu alumnat, o la beca general del País Basc per a estudiants procedents d’aquesta comunitat autònoma. 

Acompanyament en la tramitació d’ajuts
Per altra banda, aquest juliol, i coincidint amb la proximitat en el calendari de la inscripció universitària, la UVic ha posat en marxa la iniciativa “Que res no t’aturi”, un servei d’atenció personalitzada sobre beques, ajuts i premis a què pot optar l’estudiantat de la Universitat. Les cites per demanar una atenció personalitzada es poden fer en aquest enllaç.

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte