Skip to main content

L’oncòleg Joan Massagué visitarà la Facultat de Medicina i rebrà el Premi Ciutat de Vic

Joan Massagué Solé

L’oncòleg Joan Massagué visitarà la Facultat de Medicina i rebrà el Premi Ciutat de Vic

El científic Joan Massagué Solé, referent mundial en la investigació del càncer i l’origen de la metàstasi, visitarà el pròxim dilluns 28 de març la Facultat de Medicina de la Univesitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) amb motiu del Premi Ciutat de Vic que li concedirà l’Ajuntament de Vic i l’associació Amics de la Ciutat - Vic. L’acte de lliurament d’aquest premi es farà a l’Atlàntida de Vic, a les 19.30 h, i comptarà amb interpretacions musicals; una glossa a càrrec de Josep Arimany, doctor i president de la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS); una entrevista a l’homenatjat, i el lliurament d’un guardó dissenyat pels alumnes de l’Escola d’Art i Disseny de Vic. Els parlaments institucionals aniran a càrrec de la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs; del conseller de Salut, Josep M. Argimon, i de l’alcaldessa de Vic, Anna Erra.

Massagué tindrà l’oportunitat de conèixer la Facultat de Medicina de la UVic-UCC en el marc d’una visita que hi farà el mateix dilluns 28 a partir de les 16.30 h, acompanyat per la direcció del centre i de la universitat. Tot seguit, a la sala d’actes de la Facultat es farà un acte institucional que comptarà amb l’assistència de representants de la universitat i del sector sanitari, i que estarà obert al PDI i a l’estudiantat de Medicina. Les persones interessades en assistir a aquesta trobada cal que facin la inscripció en aquest enllaç.

Joan Massagué Solé (Barcelona, 1953) ha desenvolupat tota la seva trajectòria professional, tant en l’àmbit de la recerca com de la docència, als Estats Units. Des de l’any 2014 és director del Sloan Kettering Institute de Nova York, institució de primer nivell mundial en el camp de l’oncologia, on des de 1989 ha estat investigador de biologia i genètica del càncer. Gran divulgador, membre de diverses societats científiques nacionals i internacionals, durant la seva carrera ha rebut diversos premis i distincions, com el Premi Internacional Catalunya 2016 junt amb el Dr. Manel Esteller i el Dr. Josep Baselga.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte