Skip to main content

L’ IRIS-CC posa en marxa el seu web

Web de l'IRIS-CC

L’ IRIS-CC posa en marxa el seu web

L’Institut de Recerca i Innovació en Ciències de la Vida i la Salut a la Catalunya Central (IRIS-CC), acaba de posar en marxa el seu web, que recull informació sobre l’organització i la seva activitat de recerca. La seva adreça és www.iris-cc.cat

El portal web conté una presentació en la qual s’explica quina és la missió de l’institut i un apartat amb notícies d’actualitat relacionades amb el centre o amb alguna de les 14 entitats dels àmbits acadèmic i de la salut que en formen part. El visitant pot consultar tota la informació del web de manera intuïtiva i fàcil gràcies a un índex que recull els principals apartats amb què s’estructuren els continguts: la institució, investigació, assajos clínics, innovació, empreses, formació, contacte i mecenatge. També compta amb un apartat d’actualitat i un altre per a publicar ofertes laborals.

Impulsat inicialment per la UVic-UCC, l’IRIS-CC va iniciar la seva activitat el passat 1 de juny amb la intenció de fer créixer la recerca i la innovació social a la Catalunya Central i amb la voluntat de generar coneixement científic en els àmbits de la vida i de la salut. Les línies de recerca de l’IRIS-CC inicials coincideixen amb les de les entitats fundadores: biomedicina, clínica, epidemiologia i salut pública, envelliment-cronicitat, cures i innovació, a més a més de temàtiques transversals com les ciències de l’activitat física i l’esport, la gestió de dades, el disseny aplicat a la salut i el benestar i les ciències socials i humanes orientades a la salut.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte