Skip to main content

L’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, guardonat en els premis Best Spanish Hospitals Awards

Pere Oliveras, director Economicofinancer i de patrimoni de la Fundació Althaia (a la dreta) recollint el premi

L’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, guardonat en els premis Best Spanish Hospitals Awards

L’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa ha estat guardonat per tercer any consecutiu en els Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards®, que reconeixen l’excel·lència hospitalària. La institució ha rebut la distinció de millor hospital espanyol general i de referència en la categoria de gestió de costos hospitalaris, que mesura l’eficiència de l’organització en la gestió clínica de processos.

Els premis BSH tenen per objectiu reconèixer l’excel·lència hospitalària del sistema de salut espanyol mitjançant l’anàlisi de diversos indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial amb l’objectiu de potenciar la gestió clínica orientada a la millora contínua.

En la categoria que ha estat guardonat l’Hospital Sant Joan de Déu s’han tingut en compte indicadors com l’estada mitjana, el temps d’estada al bloc quirúrgic i també la taxa de reingressos i complicacions, entre d’altres.

El veredicte es va donar a conèixer la setmana passada en el decurs d’una cerimònia que es va celebrar a Bilbao. Pere Oliveras, director Economicofinancer i de patrimoni, va ser l’encarregat de recollir el premi.

Han participat en la 4a edició dels Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards® un total de 140 hospitals d’arreu de l’Estat espanyol. Amb un total de 21 premiats, Catalunya ha estat la comunitat més guardonada.

En les dues últimes edicions, Althaia va ser distingida com a millor hospital espanyol general i de referència en la categoria anomenada ‘Patologies de la dona’, que enguany no s’ha inclòs en el certamen.

Millora contínua

L'objectiu dels premis, coorganitzats per la consultora Higia Benchmarking i la companyia Asho amb la col·laboració de SEDISA, és ajudar a optimitzar la gestió sanitària i la qualitat assistencial potenciant la gestió clínica orientada a la millora contínua d’hospitals d’aguts públics i privats de l’Estat espanyol. Per tant, el premi és un reconeixement a l’aposta que fa la Fundació Althaia per a la millora continuada en la gestió i la qualitat assistencial.

A més, una de les singularitats dels Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards® es basa en què tots els participants podran disposar d'informació útil per seguir millorant els seus resultats a partir de la identificació dels seus paràmetres de millora específics. Per a això, els centres com Althaia rebran informació detallada de les metodologies utilitzades i del posicionament dels seus resultats en totes les categories analitzades, fet que permetrà seguir treballant en aquesta millora dels resultats.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Nou grau en Audiologia General de la UVic-UCC

La UVic-UCC graduarà la primera promoció de Medicina, i oferirà dos nous graus, Odontologia i Audiologia General

25.05.2023

La Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS), entitat titular de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC, es consolida amb la primera graduació d’estudiants del grau en Medicina, que tindrà lloc el pròxim 5 de juny, i amb l’oferta de dues noves

Programa de climatització a Can Baumann

Les instal·lacions de la Facultat de Medicina, les primeres a tenir un nou ‘software’ de gestió integral de l’edifici

24.05.2023

En el marc de les accions de sostenibilitat promogudes des de l’Àrea d’Infraestructures i Serveis Generals de la UVic-UCC, a la Facultat de Medicina en particular i a l’edifici de Can Baumann amb caràcter general, s’han fet diferents actuacions emmarcades en diversos àmbits de treball

Taula rodona sobre els professionals sanitaris

Se celebra a Manlleu una taula rodona per reflexionar sobre la importància del personal administratiu sanitari

17.05.2023

En els darrers anys els sistemes sanitaris d’arreu del món han sofert grans transformacions, sobretot després de la pandèmia de la Covid-19, que ha provocat una acceleració del procés de digitalització del sistema sanitari. En aquest procés els professionals administratius sanitaris han estat clau en

Infermeres d'Osona aposten per la millora tecnològica

Infermeres d’Osona aposten per la innovació tecnològica per millorar la qualitat de vida dels pacients

15.05.2023

La Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar (FCSB) i la delegació del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) a Osona van celebrar la 12a Diada de la Infermeria d’Osona el dimecres passat, coincidint amb el Dia Internacional de les Infermeres

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte