Jornada de Portes Obertes presencial a la Facultat de Medicina, aquest dissabte 15 de maig

Facultat de Medicina de la UVic-UCC

Jornada de Portes Obertes presencial a la Facultat de Medicina, aquest dissabte 15 de maig

Per conèixer de prop com és per dins la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i quina és l’oferta docent del grau en Medicina per al curs vinent, aquest dissabte 15 de maig es farà una Jornada de Portes Obertes presencial, en paral·lel a la que es farà a altres edificis de la universitat. De les 9 del matí a les 2 de la tarda hi haurà un servei d’atenció personalitzada i una visita guiada en grups reduïts a les instal·lacions de la Facultat de Medicina, a Can Baumann (Aula FM105). Les visites guiades es faran amb l'acompanyament d'estudiants, professorat i personal d'administració i serveis, que mostraran als i a les futures estudiants i les seves famílies l’entorn i els equipaments que hi ha a l’abast de l’alumnat del grau en Medicina. Les atencions personalitzades aniran a càrrec dels coordinadors de la titulació de la Facultat de Medicina.

L’atenció personalitzada també es farà de 4 a 7 de la tarda, però en aquest cas es traslladarà a l’edifici I del campus Miramarges, al Centre d’Estudis Sanitaris i Socials (CESS). Les persones interessades en assistir a la Jornada de Portes Obertes es poden inscriure en aquest enllaç

La Facultat de Medicina desplegarà el curs vinent el cinquè curs, el tercer en què s'impartiran classes de forma simultània a les Unitats Docents Territorials (UDT) de Vic i Manresa. Aquest any, un dels objectius estratègics de la Facultat serà desenvolupar la seva internacionalització.

Informació d’interès general per a tots els estudiants

Tothom qui necessiti informació específica d’accés, preinscripció, matrícula, preus i beques, es podrà adreçar el mateix 15 de maig de 9 del matí a 2 de la tarda i de 4 a 7 de la tarda al campus Miramarges, edifici F (Aula F001). Per a qüestions relacionades amb els programes d’intercanvi internacional i estatal, UHub (allotjament, transport, carnet, esports, voluntariat, activitat cultural i de campus...), informació de l’Escola d’Idiomes i informació del Servei de Carreres Professionals (beques, pràctiques estatals i internacionals, orientació laboral i UAlumni) caldrà anar al pati de l’edifici F del campus Miramarges.

De manera puntual s’han programat xerrades informatives sobre preus, sistemes de pagament, beques, allotjament i mobilitat internacional a 2/4 de 12 del migdia, a la 1 del migdia, a 2/4 de 5 de la tarda i a les 6 de la tarda a l’edifici C del campus Miramarges (Aula CS104).

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte