Es reprèn el cicle de sessions en línia del servei de Cirurgia d’Althaia

Cartell de la propera sessió en línia

Es reprèn el cicle de sessions en línia del servei de Cirurgia d’Althaia

La setmana passada va començar el segon trimestre del cicle de sessions en línia del servei de Cirurgia d’Althaia “Sessiones Interhospitalarias #Jueves de #ResisCirugía”. Aquestes sessions clíniques temàtiques, de periodicitat quinzenal, van adreçades a residents de l’especialitat i a estudiants de Medicina. L'objectiu és promoure la difusió de coneixements i avenços en la cirurgia general i de l’aparell digestiu, complementar la formació tradicional dels residents i, alhora, facilitar que els professionals en formació de cirurgia tinguin un espai de relació amb residents i experts de diversos hospitals.

Aquest cicle ha apostat per un format innovador i pioner en què els residents són partícips de la seva pròpia formació, ja que ells mateixos proposen els temes de les sessions amb la supervisió dels adjunts i persones expertes en cada tema. Les sessions consten de tres parts diferenciades: una presentació del tema a càrrec d’un resident, la intervenció d’una persona experta en el tema i que treballa en un centre diferent al del professional en formació, i un torn de preguntes i comentaris.

La propera sessió serà el dijous 28 de gener a les 5 de la tarda, durà per títol “Step up approach en pancreatitis aguda” i la presentació anirà a càrrec de Mahur Emailli Ramos, de l’Hospital General Univ. Nuestra Señora del Prado, Talavera de la Reina (Toledo). La persona experta serà Virginia Duran Muñoz, de l’Hospital Univ. Virgen del Rocío (Sevilla) i el moderador serà Felipe Pareja Ciuró, cap de Cirurgia d’Urgències del mateix hospital i representant de la Secció de Cirurgia d’Urgències AEC. Com a moderadora-resident es comptarà amb la presència de Jennifer Cáceres, de l’Hospital de Trauma y Emergencias Dr. Federico Abete de Buenos Aires (Argentina).

 Podeu consultar tota la informació i la programació sobre les sessions en línia, que es clouran el 8 de juliol de 2021. La iniciativa compta amb el suport de la Societat Catalana de Cirurgia i de la Societat Catalana d’Endoscòpia Digestiva Mèdico-quirúrgica.

 

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte