Skip to main content

Enriqueta Felip i Josep Tabernero, entre els investigadors més citats del món

Enriqueta Felip

Enriqueta Felip i Josep Tabernero, entre els investigadors més citats del món

Els professors de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Enriqueta Felip i Josep Tabernero són dos dels investigadors més influents del món, segons la classificació elaborada per Web of Science Group, una companyia relacionada amb Clarivate Analytics. Enriqueta Felip, professora de l’assignatura “Sistemes de provisió, processament i eliminació II: sang i sistema limfàtic”, és la investigadora principal del Grup de Tumors Toràcics i Càncer de Cap i Coll del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO). Josep Tabernero, catedràtic de la Facultat de Medicina i coordinador de la mateixa assignatura que imparteix Felip, és director del VHIO i cap del servei d’oncologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Aquest rànquing es publica cada any des del 2012 i es basa en la quantitat de cites que acumulen els treballs signats pels investigadors durant l’última dècada. Es tracta d’una classificació que recopila els noms de més de 6.000 científics rellevants en diversos àmbits: medicina, agricultura, economia o medi ambient, entre d’altres. Aquesta prestigiosa classificació valora uns 150.000 articles publicats.

Un total de 124 científics esmentats a la llista treballen en institucions espanyoles i el 30% ho fa des de centres de recerca catalans. Tot i que hi apareixen 60 nacionalitats diferents, un total de 10 països retenen el 80% del talent: els Estats Units (42%), el Regne Unit (8,7%), la Xina (7,75%), Alemanya (5,7%), Austràlia (4%), Holanda (3%), el Canadà (2,6%), França (2,5%), Suïssa (2%) i Espanya (1,8%).

Foto: Enriqueta Felip (Font: Diari Ara. Francesc Melcion)

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte