Els residents de Cirurgia d’Althaia realitzen una pràctica amb cadàvers descongelats a la UVic-UCC

Residents de cirurgia amb cadàvers descongelats

Els residents de Cirurgia d’Althaia realitzen una pràctica amb cadàvers descongelats a la UVic-UCC

La Facultat de Medicina de la UVic-UCC i la Fundació Althaia han organitzat, per primera vegada, una pràctica amb cadàvers descongelats perquè els residents de Cirurgia poguessin fer una simulació de cirurgia laparoscòpica i oberta.

Els residents van seleccionar la cirurgia que s’adaptava millor a les seves capacitacions i any de residència, i que prèviament havien estudiat amb vídeos i tutories. Posteriorment, van realitzar la pràctica amb la supervisió dels tutors dels residents, que van examinar els seus passos i van avaluar les seves habilitats.

Els professionals en formació van poder practicar diferents procediments quirúrgics i van valorar molt positivament l’experiència. Es van mostrar molt satisfets amb la realització de la pràctica i amb els aprenentatges obtinguts.

Aquesta pràctica, que es va dur a terme a la sala de dissecció de la UVic-UCC, suposa una fase més del procés d’aprenentatge i avaluació dels residents, que primer s’ensinistren amb els pelvitrainers, després es comproven les seves habilitats en els cadàvers i, finalment, actuen sobre pacients reals.

 

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte