Skip to main content

Els alumnes de la Facultat de Medicina visiten els laboratoris de la FCSB

Pràctiques a la FCSB

Els alumnes de la Facultat de Medicina visiten els laboratoris de la FCSB

Els estudiants de segon curs del Grau de Medicina de la UVic-UCC van visitar la setmana passada els laboratoris de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar per a poder fer pràctiques de simulació. Les pràctiques, que es van fer al llarg de dimarts al matí, van consistir en dos tallers diferents: el primer, de monitorització bàsica i oxigenoteràpia suplementària, impartit per la doctora Rosa Maria Villalonga, i el segon, de sutures, que va impartir el doctor Francesc Garcia Cuyàs. Uns 100 alumnes van participar en aquestes pràctiques des de les 8h del matí fins les 15h de la tarda en què van practicar diferents tipus de sutures a les diferents aules de l’edifici B del Campus Miramarges, i van utilitzar els laboratoris de simulació per aprendre a monitoritzar pacients amb diferents patologies.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte