El Saló de l’Ensenyament obrirà les portes la setmana que ve en format virtual

web fira campus virtual

El Saló de l’Ensenyament obrirà les portes la setmana que ve en format virtual

Com que el Saló de l’Ensenyament previst per al març passat no va poder obrir les portes arran de l’estat d’alarma provocat pel coronavirus, ara la seva organització ha optat per reconvertir la fira en un esdeveniment virtual, que es podrà visitar del 20 al 24 de maig. La Facultat de Medicina de la UVic-UCC, juntament amb la resta de centres de la institució, també hi tindrà presència en línia per explicar els elements diferencials i els trets característics del grau que s'hi impartix. La Universitat no només hi presentarà la seva oferta formativa de graus, sinó també de cicles formatius de grau superior, màsters i postgraus. A més, s'assessorarà els visitants a través d’un xat.

En aquesta edició peculiar, el Saló ha passat a anomenar-se FiraCampusVirtual, una plataforma en línia que engloba Ensenyament i Futura. Un cop el visitant hi entri, podrà bescanviar, si ja la tenia, la seva entrada al Saló per una landingpage que li demanarà que l’empleni amb el seu perfil. En aquest cas, se li retornarà el 50% del preu de l’entrada. Si encara no la tenia, caldrà adquirir-la al preu de 4 euros. El pagament de l’entrada dona dret a accedir a la plataforma durant tots els dies que duri la fira i a qualsevol hora.

La plataforma en línia conserva la mateixa distribució de la fira. Així doncs, un cop s’hi accedeix, el visitant entrarà en una pàgina que li donarà accés als pavellons, a un servei d’orientació i a un infostand, que ajudarà el visitant a informar-se sobre el funcionament de la fira virtual. Aquí també s’hi trobarà informació sobre els horaris dels expositors i l’agenda de totes les activitats virtuals que es portaran a terme mentre duri la fira.

La UVic-UCC tindrà presència al pavelló 1, des d’on oferirà informació dels graus; al pavelló 2, per informar sobre els cicles formatius de grau superior; i al pavelló de Futura, des d’on informarà dels màsters i postgraus. A cada pavelló la Universitat hi serà amb un estand virtual en què hi haurà informació general sobre la institució, l’oferta acadèmica, catàlegs, vídeos i adreces d’interès. Mentre duri la fira hi haurà un xat obert des d’on s’aniran resolent els dubtes que els visitants puguin plantejar.

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte