Skip to main content

El Programa de Suport a l’Estudiant de la Facultat de Medicina, reconegut als Premis d'Educació Mèdica 2023

Bet Sarri, recollint el diploma del premi d'Educació Mèdica 2023

El Programa de Suport a l’Estudiant de la Facultat de Medicina, reconegut als Premis d'Educació Mèdica 2023

El Programa de Suport a l’Estudiant (PSE) de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC va rebre aquest dilluns, 3 de juliol, el reconeixement per part del Jurat dels Premis d'Educació Mèdica 2023 quedant com a finalista del millor Treball en ensenyament de Grau, després d'arribar a l'última votació competint amb la candidatura guanyadora.

Aquests premis es convoquen en el context de la trobada anual de professionals que desenvolupen la seva tasca en el camp de l’Educació en Ciències de la Salut i en Educació Mèdica que organitza la Cátedra de Educación Médica Fundación Lilly - Universidad Complutense de Madrid (UCM). Amb aquesta iniciativa es pretén realçar els projectes en l’àmbit de l'ensenyament en Medicina que suposen una innovació educativa per millorar la formació de l’alumnat de Medicina.

Des del curs 2021-2022 la Facultat de Medicina de la UVic-UCC ha fet una aposta per atendre les necessitats de l’estudiantat a través del PSE. Enguany, una de les professionals impulsores del programa i professora de la Facultat de Medicina, Irene Veganzones, ha presentat la proposta a aquesta convocatòria per primera vegada, amb una molt bona acollida. 

El Jurat dels Premis va destacar l’originalitat i el caràcter innovador i inclusiu del programa. Ha sigut un reconeixement a tota la feina feta per l’equip del PSE i en extensió a tota la Facultat de Medicina que treballa conjuntament amb l’objectiu de conèixer més profundament la realitat de l’alumnat, fet que permet millorar el clima educatiu així com la implementació canvis docents que tenen impacte en la millora de l’aprenentatge. 

En nom de la Facultat de Medicina, va recollir el diploma acreditatiu Elisabet Sarri. La voluntat és presentar les constants innovacions del programa en futures edicions i tornar a optar al premi.
 

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte