Skip to main content

El conseller de Salut, Manel Balcells, visita l’IRIS-CC

Visita del conseller Manel Balcells a l'IRIS-CC

El conseller de Salut, Manel Balcells, visita l’IRIS-CC

El conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Manel Balcells, va visitar l’Institut de Recerca i Innovació en Ciències de la Vida i de la Salut a la Catalunya Central (IRIS-CC) el divendres 14 de juliol, a la seu central de l’edifici de Can Baumann, al campus Medicina. El motiu de la visita del conseller era conèixer de primera mà l’IRIS-CC. El director de l’institut, José Jerónimo Navas, va explicar la situació actual del centre, va fer una explicació de les activitats que s'estan duent a terme i va exposar els reptes i la visió de futur de l’institut.

A la reunió van assistir-hi el president del patronat de la Fundació IRIS-CC i rector de la UVic-UCC, Josep-Eladi Baños; la directora general de la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS), Marina Geli, i el degà de la Facultat de Medicina, Roberto Elosua.

El conseller Balcells va estar acompanyat per la delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol; la delegada de la Conselleria de Salut i gerent de la Regió Sanitària Catalunya Central, Alba Oms; i la directora del Sector Sanitari Osona de la Regió Sanitària Catalunya Central, Rosa Planesas.

L'IRIS-CC va iniciar formalment la seva activitat l’1 de juny de 2022. Impulsat inicialment per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), l’institut el conformen 14 institucions acadèmiques, sanitàries i socials de la Catalunya central. L’IRIS-CC és l’onzè institut de recerca i innovació biomèdica, en salut i ciències de la vida de Catalunya. Un dels elements diferencials d’aquest institut és que no només integra hospitals de referència sinó també l’atenció primària en salut, centres sociosanitaris, dispositius de salut mental i hospitals comarcals.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte