Skip to main content

El CISARC d’UManresa posa en marxa aquest mes de gener un nou cicle de webinars sobre simulació

Simulació al CISARC

El CISARC d’UManresa posa en marxa aquest mes de gener un nou cicle de webinars sobre simulació

El Centre d’Innovació en Simulació d’UManresa (CISARC) ha organitzat una nova edició del cicle de webinars “Let’s talk about simulation”, una iniciativa que ja es va dur a terme amb èxit durant el curs passat amb l’objectiu de donar a conèixer diferents aspectes relacionats amb la metodologia de la simulació. 

Fins al mes de juny s’han programat un total de set webinars gratuïts que tractaran, entre d’altres temes, de seguretat psicològica, del paper del facilitador en simulació, dels avatars com a nova tecnologia de la simulació o de l’ús d’aquesta metodologia en l’educació, en els negocis o en la cooperació internacional en l’àmbit mèdic.

El cicle s’inicia el dia 25 de gener amb el webinar titulat “Seguretat psicològica a través del predebriefing”, que anirà a càrrec de Carla Prudencio, Docent i coordinadora d’Educació Continua d’Infermeria del Garrahan i presidenta de la Sociedad Argentina de Simulación en Ciencias de la Salud y Seguridad del Paciente. 

En el cicle també hi intervindran experts com Aida Camps, responsable del CISARC i presidenta de la Sociedad Española de Simulación Clínica y Seguridad del Paciente; Núria Infiesta, Fundadora de Mifisionline i YASYT Robotics; Laura Torreguitart, coordinadora de simulació al grau en Mestre en Educació Infantil d’UManresa; Marta Iscla, responsable del projecte de simulació a Metges Sense Fronteres; Marina Mateu, membre del grup d’investigació GRInDoSSeP d’UManresa; i Alba Oms, directora del Sector Sanitari Osona del Servei Català de la Salut. 

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte