El campus Vic organitza una Jornada de Portes Obertes de la Facultat de Medicina en format audiovisual

El campus Vic organitza una Jornada de Portes Obertes de la Facultat de Medicina en format audiovisual

Més de seixanta persones i les seves famílies van participar dissabte passat a la segona Jornada de Portes Obertes d’aquest any de la Facultat de Medicina, la corresponent al campus Vic que, com en el cas de la de Manresa, arran de l’emergència sanitària per Covid-19 es va fer en format digital. Durant dues hores, representants de la Facultat van explicar a alumnes que es plantegen estudiar aquest grau l’any que ve, com és fer-ho a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. 

 

La jornada va adoptar un format audiovisual, dinàmic i atractiu en el qual a través de la moderació d’una presentadora, diverses persones que formen part de la Facultat van anar explicant els diferents elements característics i diferencials del grau en Medicina, des de l’enfocament que se li dona a partir del professionalisme mèdic fins a un model de pràctiques singular passant per una metodologia docent innovadora que posa l’alumne al centre i prioritza mètodes com ara l’aprenentatge basat en casos clínics o la simulació. A la sessió hi van intervenir el degà de la Facultat, Ramon Pujol; la directora general de la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut, Marina Geli; la coordinadora del cicle bàsic, Elisabet Sarri; i el coordinador del cicle clínic, Carles Blay 

 

També hi van intervenir dos estudiants de tercer curs, Mireia Cantó i Oriol Beà, que van aportar la seva experiència després de tres anys estudiant a la Facultat. Al torn de preguntes es van incorporar a la jornada diferents persones dels serveis d’administració i de suport que van ajudar a respondre dubtes de caràcter més pràctic relacionats amb els preus, el sistema de beques, les convalidacions i les vies d’accés, el transport, els centres de pràctiques, els idiomes o l’allotjament. 

 

Aquesta jornada s’ha afegit a la que el passat 16 de maig va tenir lloc al campus Manresa. També s’afegeix a les especifiques d’altres graus i a les genèriques d’Universitat que la UVic ha organitzat en el transcurs de les dues últimes setmanes. Un cop finalitzada la jornada, les persones que no hi van poder assistir o que encara tinguin dubtes poden sol·licitar atenció personalitzada aquí. 

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte