Skip to main content

El campus Vic organitza una Jornada de Portes Obertes de la Facultat de Medicina en format audiovisual

El campus Vic organitza una Jornada de Portes Obertes de la Facultat de Medicina en format audiovisual

Més de seixanta persones i les seves famílies van participar dissabte passat a la segona Jornada de Portes Obertes d’aquest any de la Facultat de Medicina, la corresponent al campus Vic que, com en el cas de la de Manresa, arran de l’emergència sanitària per Covid-19 es va fer en format digital. Durant dues hores, representants de la Facultat van explicar a alumnes que es plantegen estudiar aquest grau l’any que ve, com és fer-ho a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. 

 

La jornada va adoptar un format audiovisual, dinàmic i atractiu en el qual a través de la moderació d’una presentadora, diverses persones que formen part de la Facultat van anar explicant els diferents elements característics i diferencials del grau en Medicina, des de l’enfocament que se li dona a partir del professionalisme mèdic fins a un model de pràctiques singular passant per una metodologia docent innovadora que posa l’alumne al centre i prioritza mètodes com ara l’aprenentatge basat en casos clínics o la simulació. A la sessió hi van intervenir el degà de la Facultat, Ramon Pujol; la directora general de la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut, Marina Geli; la coordinadora del cicle bàsic, Elisabet Sarri; i el coordinador del cicle clínic, Carles Blay 

 

També hi van intervenir dos estudiants de tercer curs, Mireia Cantó i Oriol Beà, que van aportar la seva experiència després de tres anys estudiant a la Facultat. Al torn de preguntes es van incorporar a la jornada diferents persones dels serveis d’administració i de suport que van ajudar a respondre dubtes de caràcter més pràctic relacionats amb els preus, el sistema de beques, les convalidacions i les vies d’accés, el transport, els centres de pràctiques, els idiomes o l’allotjament. 

 

Aquesta jornada s’ha afegit a la que el passat 16 de maig va tenir lloc al campus Manresa. També s’afegeix a les especifiques d’altres graus i a les genèriques d’Universitat que la UVic ha organitzat en el transcurs de les dues últimes setmanes. Un cop finalitzada la jornada, les persones que no hi van poder assistir o que encara tinguin dubtes poden sol·licitar atenció personalitzada aquí. 

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte