Skip to main content

Dos doctorands del Programa en Medicina i Ciències Biomèdiques, premiats als Premis Sanitat Osona

Núria Riera recollint la XXII Beca Consultori Bayés

Dos doctorands del Programa en Medicina i Ciències Biomèdiques, premiats als Premis Sanitat Osona

La 39ena edició dels Premis Sanitat Osona ha reconegut el treball de dos doctorands del Programa en Medicina i Ciències Biomèdiques de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Núria Riera Molist ha obtingut la XXII Beca Consultori Bayés en Ciències de la Salut per la recerca “Programa d’optimització del risc cardiovascular en pacients amb esquizofrènia. ESTUDI PRISCA”. Pel que fa als Premis Sanitat Osona, en la categoria de treballs inèdits ha guanyat el treball “Características clínicas y epidemiológicas de infecciones invasives por Streptococcus Suis en Cataluña, España”. Els seus autors són Javier Díez de los Ríos, doctorand d'aquest programa, Esteban Reynaga, Jacint Altimiras, Marian Navarro i Anna Vilamala.

El Consultori Bayés juntament amb la UVic-UCC i la Fundació FORES promouen aquest programa de formació contínua per als professionals de les institucions sanitàries d’Osona, el Bages, el Berguedà, la Garrotxa i el Ripollès que tinguin un projecte de tesi doctoral inscrit en un programa de doctorat de la UVic-UCC.L’objectiu de la Beca Consultori Bayés en Ciències de la Salut és promoure la formació doctoral dels professionals sanitaris per tal d’impulsar la seva carrera i millorar alhora l’activitat investigadora de la seva institució. Per tant, es tracta d’un benefici per al professional, per a la institució per la qual treballa i per a la UVic-UCC, que té un impacte en el desenvolupament del territori.

En el transcurs del lliurament dels Premis Sanitat Osona, que va tenir lloc el divendres 12 de novembre a la Sala d’Actes de Les Clarisses en el marc de la festivitat de Sant Cosme i Sant Damià, també es van atorgar els Premis Sanitat Osona. En la categoria de treballs inèdits va guanyar el treball “Características clínicas y epidemiológicas de infecciones invasives por Streptococcus Suis en Cataluña, España”. Els seus autors són Javier Díez de los Ríos, doctorand del programa en Medicina i Ciències Biomèdiques, qui va recollir el guardó, Esteban Reynaga, Jacint Altimiras, Marian Navarro i Anna Vilamala.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte