Dos doctorands del Programa en Medicina i Ciències Biomèdiques, premiats als Premis Sanitat Osona

Núria Riera recollint la XXII Beca Consultori Bayés

Dos doctorands del Programa en Medicina i Ciències Biomèdiques, premiats als Premis Sanitat Osona

La 39ena edició dels Premis Sanitat Osona ha reconegut el treball de dos doctorands del Programa en Medicina i Ciències Biomèdiques de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Núria Riera Molist ha obtingut la XXII Beca Consultori Bayés en Ciències de la Salut per la recerca “Programa d’optimització del risc cardiovascular en pacients amb esquizofrènia. ESTUDI PRISCA”. Pel que fa als Premis Sanitat Osona, en la categoria de treballs inèdits ha guanyat el treball “Características clínicas y epidemiológicas de infecciones invasives por Streptococcus Suis en Cataluña, España”. Els seus autors són Javier Díez de los Ríos, doctorand d'aquest programa, Esteban Reynaga, Jacint Altimiras, Marian Navarro i Anna Vilamala.

El Consultori Bayés juntament amb la UVic-UCC i la Fundació FORES promouen aquest programa de formació contínua per als professionals de les institucions sanitàries d’Osona, el Bages, el Berguedà, la Garrotxa i el Ripollès que tinguin un projecte de tesi doctoral inscrit en un programa de doctorat de la UVic-UCC.L’objectiu de la Beca Consultori Bayés en Ciències de la Salut és promoure la formació doctoral dels professionals sanitaris per tal d’impulsar la seva carrera i millorar alhora l’activitat investigadora de la seva institució. Per tant, es tracta d’un benefici per al professional, per a la institució per la qual treballa i per a la UVic-UCC, que té un impacte en el desenvolupament del territori.

En el transcurs del lliurament dels Premis Sanitat Osona, que va tenir lloc el divendres 12 de novembre a la Sala d’Actes de Les Clarisses en el marc de la festivitat de Sant Cosme i Sant Damià, també es van atorgar els Premis Sanitat Osona. En la categoria de treballs inèdits va guanyar el treball “Características clínicas y epidemiológicas de infecciones invasives por Streptococcus Suis en Cataluña, España”. Els seus autors són Javier Díez de los Ríos, doctorand del programa en Medicina i Ciències Biomèdiques, qui va recollir el guardó, Esteban Reynaga, Jacint Altimiras, Marian Navarro i Anna Vilamala.

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte