Skip to main content

Converses sobre Urbanisme i Salut, amb Roberto Elosua i Marina Geli

Conversa entre Roberto Elosua i Marina Geli

Converses sobre Urbanisme i Salut, amb Roberto Elosua i Marina Geli

En el marc del Postgrau en Urbanisme i Salut: "El Planejament Urbanístic com a Eina de Salut", s'han iniciat una sèrie de converses divulgatives sobre la importància d’incorporar la salut com a eina de planificació i gestió de les polítiques urbanes.

En aquest primer vídeo hi participen Roberto Elosua, catedràtic de Medicina, director de la Càtedra Salut i Població de la UVic-UCC, i coordinador acadèmic del Postgrau en Urbanisme i Salut, i Marina Geli, directora general de la Facultat de Medicina i coordinadora del Centre d’Estudis Sanitaris i Socials (CESS) de la UVic-UCC, conversen sobre el binomi salut-urbanisme, analitzant la influència de l’entorn urbà en l’estat de salut global de la població, la importància d’incorporar la salut en la planificació urbana i la necessitat de formar professionals des d’una visió multidisciplinària.

Podeu veure el vídeo en aquest enllaç

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte