Skip to main content

Acompanyament a l'estudiant

Estem per ajudar-te


Quan s’acaba d’accedir al grau, sorgeixen molts dubtes: “Soc prou bona estudiant per fer Medicina?”, “Què passarà si no aprovo les assignatures?” “Superaré amb èxit l’examen del MIR (Metges Interns Residents) quan arribi el moment?”. L’alumnat de Medicina és molt vocacional però per poder accedir a un grau exigent i complex, amb una immersió teòrica i pràctica intensives, ha hagut de fer un camí molt llarg.

Programa de Suport a L’Estudiant de Medicina

És per això que la Facultat de Medicina de la UVic-UCC ha desenvolupat el Programa de Suport a l’Estudiant de Medicina (PSE-M), que acull i acompanya l’estudiant en la seva adaptació i, al mateix temps, identifica de manera individual les necessitats acadèmiques, psicològiques o socials que poden aparèixer durant els estudis. En aquest darrer cas, el PSEM es complementa amb una política de beques de la Facultat que premia el rendiment acadèmic de l’alumnat amb millor expedient.

El PSE-M identifica les necessitats de l'estudiant i li ofereix ajuda sota el guiatge de professorat, coordinadors d’assignatura i de cicle i dels caps d’estudi. Aquests tutors i tutores ajuden l'estudiant a millorar el seu rendiment assessorant-los sobre la metodologia i planificació d’estudi, la gestió del temps, etc.

L’alumnat de Medicina té a disposició de serveis especialitzats de suport emocional, orientació i atenció psicològica, tant a la mateixa UVic-UCC com a la Fundació Galatea –amb 20 anys d’experiència en atenció de la salut mental dels metges i d’altres professionals sanitaris i socials–, i també serveis d’atenció a la diversitat funcional i de tutoria-mentoria.

Trobaràs més informació aqui:

 

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte