Agenda

26.01.2022

Presentació del llibre "Fins al final de la vida" del Dr. Xavier Gómez-Batiste

Presentació del llibre "Fins al final de la vida" (Eumo Editorial), del Dr. Xavier Gómez-Batiste, Mariona Vilaclara i Anna Formiguera. Tres persones expertes en cures pal·liatives expliquen en aquesta obra com acompanyar les persones en processos de malalties avançades. La benvinguda anirà a càrrec del Dr. Jordi Roca, director de la Fundació Hospital Universitari de la Santa Creu, i de la Dra. Marina Geli, directora general de la Fundació d'Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS).

26.01.2022

19.30 h

Casino de Vic

27.01.2022

Acte de cloenda del postgrau en Urbanisme i Salut al COAC

Dijous 27 de gener de 18.00 h a 20.00 h se celebrarà l'acte de cloenda del postgrau en Urbanisme i Salut al Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC). Dins l'acte se celebrarà la taula rodona "Com aconseguir que les ciuats mediterrànies compactes siguin saludables?". 

Aquest acte tindrà lloc a la seu del COAC, però podrà seguir-se en directe per streaming. 

16.02.2022

"Visca el dimecres. Una altra cara de la música" el documental de l'Orquestra Inclusiva de la UVic

"VISCA EL DIMECRES. UNA ALTRA CARA DE LA MÚSICA" 

23.02.2022

Presentació del llibre 'Una vida plena' de Juan Carlos Unzué

Amb la presència del mateix Juan Carlos Unzué, acompanyat pels autors del llibre Ramon Besa, Marcos López i Lu Martín, a més de Jordi Molas i el rector de la UVic-UCC, Josep Eladi Baños.

Acte organitzat per la Fundació Unió Esportiva de Vic, la UVic i el 9 Nou.

10.03.2022

Homenatge a Ricard Torrents

El dia 10 de març a les 20.00 h se celebrarà un homenatge a Ricard Torrents a l'Espai ETC de Vic. Durant l'acte es projectarà el documental "Ricard Torrents. Memòria viva" i comptarà amb la participació de Carlota Casas i Toni Casassas, directors del documental i també de Ricard Torrents.

El documental s'inclou dins la programació de Cineclub Vic. Coorganitzen l'acte la Fundació Verdaguer i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. 

10.03.2022

20 h

Espai ETC de Vic

23.03.2022

Minicongrés: Les cèl·lules immortals "Una eina transversal des de la biofísica a l'oncologia" (15es Tertúlies de Literatura Científica UVic)

Minicongrés: Les cèl·lules immortals "Una eina transversal des de la biofísica a l'oncologia" en el marc de la 15a edició de les Tertúlies de Literatura Científica (TLC-UVic). Lectura detallada del llibre "La vida inmortal" d'Henrietta Lacks (Skloot, Rebecca, 2011). Objectiu de Desenvolupament Sostenible 4: Educació de qualitat.

20.04.2022

"Alimentació saludable" (15es Tertúlies de Literatura Científica UVic)

Activitat "Alimentació saludable" en el marc de la 15a edició de les Tertúlies de Literatura Científica (TLC-UVic). Lectura detallada del llibre "Más vegetales, menos animales: Una alimentación más saludable y sostenible". Objectiu de Desenvolupament Sostenible 3: Salut i benestar.

Personatge convidat: Julio Basulto, dietista i nutricionista.

20.04.2022

De 12 a 13.30 h

Format presencial a l'Aula Magna de la UVic (c/ Laura, 13 Vic) amb aforament limitat i per streaming

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte